Дамите на ФК Спортика записаха още една победа в първенството по футбол при жените. В събота на терена в село Рилци , момичетата на треньора Радослав Креснички записаха убедителна победа с 4:1 срещу Лудогорец.

С два гола на Преслава Иванова домакините взеха аванс през първото полувреме, което обаче приключи при резултат 2:1, след гол на украинката Гайдек. През второто полувреме Спортика вкара нови два гола. Точни бяха Василена Стефанова и Моника Балиова. Само направените пропуски лишиха отбора от по- изразителна победа.С тези нови три точки Спортика се изкачи на четвърто място с 30 точки, само на точка след третия Пълдин,  но и с мач по- малко. Сряда 24.04.2024г. Спортика гостува на София лейдис на стадион Академик в София.

В неделя в поредния турнир за девойките до 15г. на стадиона в Требич, Спортика разгроми София лейдис с 5:1 и Бароко с 6:0. Така оставащите два турнира до края на май са без значение от резултатите, тъй като благоевградчанки си осигуриха участие на финалите в края на юни месец.

Успех на всички момичета във ФК Спортика!

Leave a comment