Отборът на Спортика надигра категорично с 4:0 опонентите от Пирин в мач от първенството при жените. На стадиона в село Рилци, момичетата на Радослав Креснички нанесоха тежък удар върху влезлия в мача с огромно самочувствие отбор на Пирин.

Моника Балиова даде летящ старт за мнократния носител на медали от женското първенство още в 6 минута на мача. До почивката и Преслава Иванова се разписа, а капитанката на Спортика Милена Караколева спаси силен далечен удар на футболистка на Пирин, за да запази  мрежата си суха. След почивката отново националната демонстрира уникален рефлекс при удар от близо. 

В 66 минута отново Моника Балиова се разписа, а Вени Дона Сърбинска нацели и греда. До края точна за 4: 0 топна бе Стефанова, която узакони тоталното превъзходство на Спортика срещу получилия през последните три години сериозна финансова подкрепа от община Благоевград.

И въпреки потоците от пари зеленобелите не успяха да влязат дори в топ 3 на класирането. В същото време скромния, но амбициозен и работлив клуб на Спортика трупа медали и отличия на всички фронтове и възрасти. 

Leave a comment